Een veilige omgeving 

Niet wekenlang een donkere hal of een knipperende TL-buis,
maar een goede verlichting zodat iedereen zich veilig voelt.

Reparaties direct uitgevoerd

Huismeesters zijn duizendpoten. Ze zorgen dat allles in jouw gebouw goed verloopt. Ze houden een oogje in het zeil. Ze signaleren kleine gebreken en zorgen direct voor een oplossing. Vaak hebben de bewoners er niet eens erg in dat iets gerepareerd moet worden.

Betrokken huismeesters met hart voor het gebouw en zijn bewoners. Ze nemen initiatief. Zijn een aanspreekpunt voor de bewoners. Vriendelijke huismeesters, dat is belangrijk. En ze zijn nog handig ook.

Is er iets stuk? Ze draaien hun hand er niet voor om, het wordt gerepareerd. Is de klus iets te groot of kan de huismeester het niet zelf oplossen, dan zorgt hij dat het geregeld wordt. Al dan niet in overleg met jou.

Fijn, zo’n extra paar ogen en handen. Die kunnen we allemaal wel eens gebruiken. Maar voor jou zijn ze onmisbaar!

Een veilig gevoel

“Nee, onze klusjesman is pas volgende week donderdagochtend beschikbaar. Moet ik hem voor u inplannen?”. Daar zit je niet op te wachten. De hal is donker en de bewoners voelen zich niet op hun gemak zonder licht in hal van het gebouw. Hoe los je dat nou weer op? Nog een klussenbedrijf bellen?

Hoe fijn is het voor de bewoners wanneer kleine reparaties direct worden uitgevoerd? Alles is zo vanzelfsprekend totdat het niet meer werkt. Neem nou zo’n simpele lamp. Het is geen gewone lamp. Hij hangt op een onmogelijke plek en eigenlijk heb je geen materiaal bij de hand om deze ogenschijnlijk kleine reparatie uit te voeren. 

Met een huismeester van R+R Huismeesterdiensten & Schoonmaak heb je gelukkig geen omkijken meer naar dit soort situaties. Geen wachttijd. Geen gedoe met beschikbaarheid van klusjesmannen. Geen extra hoge kosten op de factuur wegens “spoedwerkzaamheden”. Kleine reparaties worden direct uitgevoerd. Dat is een fijn gevoel voor jou en een veilig gevoel voor de bewoners. 

Huismeesters van R+R zorgen o.a. voor:

N

Schoonhouden van algemene ruimten

N

Afvalbeheer

N

Glasbewassing

N

Aanspreekpunt voor klachten en storingen

N

Uitvoering legionella beheersplannen

N

Keuringen brandblussers en speeltoestellen

N

Begeleiden en controleren aannemers

N

Toezicht op algemene ruimten

N

Interim inzet als conciërge

N

Ondersteuning van huurders en eigenaren

Wil je weten of zo'n aanpakker bij jou past?