Kritisch naar het resultaat

Geen hatseflats met de hogedrukreiniger,
maar een grondige reiniging die bij het type gevel past.

Een schone gevel als visitekaartje

Een gevel beschermt jou en alles wat binnen de “vier muren” staat. Maar wie beschermt de gevel zelf? Want de gevel heeft het dagelijks zwaar. Neem nou de weersinvloeden. Regen, wind, zand, kou, de zon, dagelijks komt de muur oog in oog te staan met deze invloeden. En dat is op den duur te zien. 

Een vuile gevel is geen visitekaartje. Of zoals grootmoeder vroeger zei: “Aan het onderhoud van de voordeur kun je zien hoe schoon het binnen is.” Is jouw pand echt je visitekaartje? Je gaat ook niet met een smerige auto op bezoek bij je klant. Goed dat je niet alles zelf hoeft te doen. R+R Huismeesters & Schoonmaak zorgt dat jouw gevel grondig schoongemaakt wordt. Met de juiste middelen. Want er zijn veel verschillende soorten gevels die allemaal hun eigen soort schoonmaak vragen. Wij weten precies welke vorm van schoonmaak bij de verschillende soorten gevels hoort. Van ouderwetse baksteen tot de meest moderne gevelbeplating.

Hogedruk maakt soms meer kapot

Fijn, zo’n hogedrukreiniger. Het kost bijna niets in aanschaf. Verbruikt alleen wat water en je blaast alle vuil zo van je gevel af. Het geeft wat nattigheid, maar ach, je hebt het ervoor over.

Maar is je gevel wel zo blij met al die hoge druk? Het maakt vaak meer kapot dan je lief is. Het water spuit met hoge druk tegen afdichtingen, het kruip in kiertjes en het tast de beschermende laag aan. Na een paar keer met de hogedruk blijkt je gevel steeds sneller vuil te worden en begint de gevel gebreken te vertonen. Een typisch gevalletje “Goedkoop is Duurkoop”.

Vraag ons advies bij jouw gevel. Dat scheelt je een hoop nattigheid en een dure reparatie van je gevel.

Huismeesters van R+R zorgen o.a. voor:

N

Schoonhouden van algemene ruimten

N

Afvalbeheer

N

Glasbewassing

N

Aanspreekpunt voor klachten en storingen

N

Uitvoering legionella beheersplannen

N

Keuringen brandblussers en speeltoestellen

N

Begeleiden en controleren aannemers

N

Toezicht op algemene ruimten

N

Interim inzet als conciƫrge

N

Ondersteuning van huurders en eigenaren

Wil je weten of zo'n aanpakker bij jou past?