Oogje in ’t zeil

Geen zwerfvuil en rommel voor de winkel,
maar een plek waar de winkelier zijn klant graag verwelkomt.

Winkelcentrum als showroom

Winkelcentra zijn bijzondere plekken. Voordat een klant de winkel ingaat loopt hij al door een overdekte omgeving. En die is bepalend voor het gedrag. Hoe prettiger de klant zich voelt, hoe langer hij blijft. En dat is weer goed voor de ondernemers die hun winkel bestieren binnen het winkelcentrum.

R+R Huismeesterdiensten & Schoonmaak weet hoe het gaat in winkelcentra. We hebben ervaring met het onderhoud dat zo’n bijzondere omgeving nodig heeft. Het is niet te vergelijken met een kantoor, zelfs niet met een gewone winkel. 

De schoonmakers van R+R Huismeesterdiensten & Schoonmaak houden een oogje in het zeil. Openbare ruimtes zijn voor iedereen toegankelijk. Dat is de bedoeling. Maar als mensen er komen met de verkeerde intentie wil je liever buiten het winkelcentrum houden. We weten hoe we dit moeten voorkomen en hoe er mee om te gaan als het toch al zo ver is.

Mensen houden van schoon

Wist je dat die trucs om klanten meer te laten kopen vaak niet nodig zijn? Er wordt heel wat bedacht om consumenten te prikkelen om meer te kopen. Het gaat soms zo ver dat men vergeet om te kijken naar de basis. Want die lijkt zo vanzelfsprekend.

Het begint met een schone omgeving. Een schone omgeving zet het brein van de consument is juiste modus om te blijven. En mensen die blijven, die kijken. En kijkers worden uiteindelijk weer kopers. Zo simpel kan het zijn.

Een plek die goed voelt is een plek waar je graag terug komt. En dat is voor de winkeliers in je winkelcentrum weer belangrijk. Die zien graag klanten terugkomen. R+R Huismeesterdiensten & Schoonmaak zorgt ervoor dat klanten terug willen komen. We zijn geen verkopers, maar we zorgen wel dat de omgeving optimaal is zodat de verkoper ‘m alleen nog maar hoeft in te koppen.

R+R Huismeesterdiensten en Schoonmaak
zorgt o.a. voor:

N

Schoonhouden van algemene ruimten

N

Afvalbeheer

N

Glasbewassing

N

Aanspreekpunt voor klachten en storingen

N

Uitvoering legionella beheersplannen

N

Keuringen brandblussers en speeltoestellen

N

Begeleiden en controleren aannemers

N

Toezicht op algemene ruimten

N

Interim inzet als conciƫrge

N

Ondersteuning van huurders en eigenaren

Wil je weten of zo'n aanpakker bij jou past?