Schoonmaak

Geen ongemanierde schoonmakers die je het liefst na sluitingstijd laat komen,
maar een representatieve schoonmaker die past bij jouw bedrijf.

Representatieve schoonmakers

Schoonmaak hoort er nu eenmaal bij. De een vind het geweldig, de ander heeft er niks mee. Eén ding is zeker: een schone omgeving vindt iedereen prettig. 

De meeste bedrijven laten schoonmaak uitvoeren door iemand anders. Want uiteindelijk wil je niet iemand fulltime aannemen voor de schoonmaak. Maar dan wil je wel dat die persoon bij je bedrijf past, er verzorgd uitziet en fantastisch werk levert. 

De schoonmakers van R+R Huismeesterdiensten en Schoonmaak hebben precies die instelling. Het zijn mensen die je graag over de vloer ziet komen. Mensen die verder kijken dan het schemaatje en opletten op de omgeving. Dus als er een koffievlek op een bureau zit en de bureaus zijn die dag niet aan de beurt, dan wordt die vlek toch even weggehaald. Dat is een kleine moeite en daar wordt iedereen blij van.

Daar word je blij van

Bij R+R Huismeesterdiensten en Schoonmaak zijn we ervan overtuigd dat een schone omgeving zorgt voor blije mensen. Het lijkt zo vanzelfsprekend. En toch neemt men het schoonmaakresultaat voor lief.

Hoe we je blij kunnen maken spreken we samen af. Voor de een is een schone vloer een glimmend aanrecht voldoende. De ander wil nog een stapje verder gaan. We spreken samen af wat we kunnen doen om jou blij te maken. En blijkt na een tijdje dat je wensen om blij te worden bijgesteld zijn, dan passen we het gewoon aan. 

We gaan voor de lange termijn. Zo bouw je samen iets op en kun je op elkaar rekenen. Dat doen we binnen ons bedrijf met onze schoonmakers en buiten ons bedrijf met onze opdrachtgevers. Na verloop van tijd ken je elkaar zo goed dat je precies weet wat je van elkaar kunt verwachten.

En ja, ook daar worden we blij van!

R+R Huismeesters en Schoonmaak zorgt voor:

N

Schoonhouden van algemene ruimten

N

Afvalbeheer

N

Glasbewassing

N

Aanspreekpunt voor klachten en storingen

N

Uitvoering legionella beheersplannen

N

Keuringen brandblussers en speeltoestellen

N

Begeleiden en controleren aannemers

N

Toezicht op algemene ruimten

N

Interim inzet als conciërge

N

Ondersteuning van huurders en eigenaren

Wil je weten of zo'n aanpakker bij jou past?