Kantoor voor superhelden

Geen plakkerige bureau’s en koffievlekken op de vloer,
maar frisse werkomgeving voor blije medewerkers.

Altijd een schoon kantoor

Veel medewerkers brengen evenveel tijd door op kantoor als in hun eigen huis. Sommige medewerkers zelfs iets meer op kantoor. Als je je dat beseft weet je dat die mensen graag die tijd in een schone omgeving vertoeven. Hoe schoner de omgeving hoe liever je er verblijft. 

Bij R+R Huismeesterdiensten & Schoonmaak zijn we ons daarvan bewust. We zijn bijzonder goed in het opletten waar iets schoongemaakt moet worden. Niet iedere dag alleen maar hetzelfde rondje, maar ook opletten wat er nog meer is. Kleine onvolkomenheden worden meteen opgelost, de wat grotere worden even aan jou voorgelegd. 

Ieder kantoor is anders en zo is ook iedere aanpak anders. Dat weten we en daar helpen we jou graag mee. Zodat je niet te weinig, maar ook niet te veel schoon laat maken. Een fijne gedachten vinden wij.

Superhelden en topprestaties 

Je verwacht iedere dag weer dat je medewerkers topprestaties leveren. Het zijn jouw superhelden. Daar heb je ze op aangenomen en dat doen ze graag voor je. 

Maar als je dagelijks aan een plakkerig bureau zit, naar een vloer vol vlekken en rommel staart en in een kantine komt waar de koffievlekken tot tegen de muur zitten, dan gaat je superheldencape snel aan de kapstok. Want ook superhelden hebben een schone omgeving nodig om te presteren.

Gelukkig ben jij als werkgever je daarvan bewust en kies je voor een goede ondersteuning. De schoonmakers van R+R Huismeesterdiensten & Schoonmaak zijn voor jouw medewerkers wat Robin is voor Batman. 

Huismeesters van R+R zorgen o.a. voor:

N

Schoonhouden van algemene ruimten

N

Afvalbeheer

N

Glasbewassing

N

Aanspreekpunt voor klachten en storingen

N

Uitvoering legionella beheersplannen

N

Keuringen brandblussers en speeltoestellen

N

Begeleiden en controleren aannemers

N

Toezicht op algemene ruimten

N

Interim inzet als conciƫrge

N

Ondersteuning van huurders en eigenaren

Wil je weten of zo'n aanpakker bij jou past?