Scherp zicht naar buiten

Geen treurige vuile ramen waar je niet doorheen kunt kijken,
maar kraakhelder glas voor scherp zicht naar buiten.

Schoon glas – Scherp zicht

Wie scherp wil zien zal moeten zorgen dat zijn blik niet wordt vertroebelt door allerlei obstakels. Glas is fantastisch om doorheen te kijken. Het beschermt je en tegelijkertijd kun je er doorheen kijken. Mits het schoon is. 

Zowel de binnen als de buitenkant van het glas heeft onderhoud nodig. Glasbewassing noemen we het wel eens. Het bestaat al zo lang als het glas zelf. Maar de methodes zijn telkens veranderd. Veranderd, niet altijd verbeterd. 

R+R Huismeesterdiensten & Schoonmaak is voorstander van de klassieke vorm van glasbewassing. Dit heeft als voordeel dat de glazenwasser dicht bij het raam zit en kan zien of alles goed schoon is. Ook kunnen de kozijnen goed gereinigd worden. Want dat hoort er ook bij!

“Hallo zon, niet zo fijn dat je er bent”

Ken je dat moment dat de zon zich weer eens goed laat zien? Dat moment dat de stralen zichtbaar zijn in de lucht. Ze verlichten de gevels, de daken en ook jouw ramen. En dan wordt je verblindt. Niet door de schoonheid maar door de oplichtende stofdeeltjes op het glas.

Het is een grote witte waas van fel licht en naar buiten kijken kan niet meer. Als je op dat moment met je klant aan tafel zit hoop je dat hij het niet ziet. Bedankt zon! Fijn dat je er bent. Maar nu even niet.

R+R Huismeesterdiensten & Schoonmaak kent dit fenomeen en we doen er alles aan om jou te laten genieten van de zon, zonder dat je schaamrood op de kaken krijgt vanwege de vuile ramen.

Huismeesters van R+R zorgen o.a. voor:

N

Schoonhouden van algemene ruimten

N

Afvalbeheer

N

Glasbewassing

N

Aanspreekpunt voor klachten en storingen

N

Uitvoering legionella beheersplannen

N

Keuringen brandblussers en speeltoestellen

N

Begeleiden en controleren aannemers

N

Toezicht op algemene ruimten

N

Interim inzet als conciƫrge

N

Ondersteuning van huurders en eigenaren

Wil je weten of zo'n aanpakker bij jou past?